Egy-két szó

Nemrég több botrány is kerülgette az oldalunkat, aminek most szeretnénk véget vetni. A tegnapi nap folyamán tudomást szereztünk róla, hogy egy hasonló témával foglalkozó, G-Portálos honlap chat-jében oldalunkról esett szó. Olyan vádak értek minket, mint:
1. Nem látogat minket senki
2. Az oldalunk, az ő szavaikkal élve "egy nagy rakás szar"
3. Nem tudunk honlapot szerkeszteni
Itt szeretnénk közölni mindazokkal, akik ezt gondolják: látszik, hogy nem látogatjátok az oldalt. A mai napon csak idáig több, mint 700 látogatónk volt, így az első állítás cáfolva is lenne. A második és harmadik vádra csak annyi a válaszunk, hogy a legtöbb hír a világhálóra kerülése után 10 perccel már megtalálható az oldalon, rengeteg exkluzív hír kerül fel, sokszor elsőként a magyar oldalak közül. Itt ezt is lezárnánk, mindenki gondolkodjon el maga, hogy hazudnánk-e.

Nem szeretnénk annak a látszatát kelteni, hogy félünk mások által "konkurensnek" tartott oldalaktól, hogy nagyzolunk, vagy esetleg hogy kétségbeesetten próbáljuk cáfolni a minket ért alaptalan dolgokat. Ez csupán egy figyelemfelkeltés volt. Az oldal hivatalos, magyar divat- és bulvárlap, úgyhogy ehhez méltóan tessék viselkedni.
Megértéseteket köszönjük.

Az oldal rajongóinak pedig: hamarosan hatalmas újdonságokkal fogjátok szembentalálni magatokat! Megéri várni ;)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése