[celebrityexposed] A Verseny!!

Az oldal a mai nap folyamán egy igen nagynak mondható meglepetést tartogat a rajongóknak.Ezzel szeretnénk megköszönni azt a sok támogatást és látogatást, amit az első hónapban kaptunk tőletek. Igen, a lap április 5-én 1 hónapos lesz!! Köszönetnyílvánítás képpen egy játékot indítunk a rajongóknak, mely igen csak nagy szó lesz a lap történetében. A játékban rendkívül értékes nyeremények lesznek, amikért szinte semmit sem kell csinálni.
Az akció 2010. március 28-án 16:30-tól veszi kezdetét. Menete rendkívül egyszerű, a játékosoknak egy e-mailt kell küldeniük az oldal hivatalos e-mail címére. A celebrityexposed@index.hu címre küldött jelentkezésnek tartalmazni kell a játékos nevét, lakcímét és telefonszámát, és email címét.Az adatokat természetesen nem szolgáltatjuk ki egy harmadik személynek, csupán az esetleges nyeremény postázásához szükséges. A nyerteseket április 6-án telefonon fogjuk értesíteni.

Az Első-Forduló Nyereményei :
1, Paco Rabbane - 1 Million 100ml EDT
Grapefruit, vérnarancs, menta, rózsa, fahéj, fűszerek, bőr, fás jegyek, pacsuli, ámbra illatok összessége. 2009 legismertebb és legkedveltebb férfi parfümje.Deluxe kiszerelésben.
2, Coco Chanel - EDP 35ml EDP
Orientális-fűszeres Narancsvirág, jázmin, rózsa, szantálfa illatvilágok keveréke.A Chanel divatház legismertebb és legelegánsabb illata, igazi nőknek.
+ 3500 Forint értékű vásárlási utalvány a New Yorker üzletlánc bármely boltjában.

A játéknak lesz egy fiú, illetve egy lány nyertese is, s a vásárlási utalvány CSAK az első 50 jelentkező között lesz kisorsolva.
A játék teljes jogát a Celebrity-Exposed!(c) nevű honlap biztosítja.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése