Lady Gaga Sokkot Kapott!

Lady Gaga és új "The Monster Ball Starring : Lady Gaga" nevezetű turnéja csak úgy robog a világban.Az énekesnő sikerekre-sikereket halmoz, akár egészsége árán is.

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő énekesnő és turnéja a világ számos pontjára eljutott már.A turné jelenlegi ausztráliai szakaszán tart.Gagáról mindig is tudni lehetett, hogy mindent hajlandó feladni az éneklésért a rajongóiért, vagy akár a népszerűségért is.Úgylátszik ősem egy robot, hisz a Március 13.-án megrendezésre kerülő Auckland-i állomáson az énekesnő sem bírta tovább.Lady Gaga elfáradt, s ezt a "Bad Romance" című slágerénél igencsak észrelehetett venni.

Az incidens után sok kérdőjel került az énekesnő egészségével kapcsolatban.Megelőzve a támadásokat a hölgyemény menedzsere így nyilatkozott:
"Teljesen jól van. Meleg volt a koncerten, fáradt is volt, és a két órás koncert végére egy kicsit rosszul lett,"- mondta. "Második auckland-i koncertjén viszont megmutatta hogy minden rendben, és készen áll első Ausztrál koncertjeire"

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése