Lady GaGa, Mint Fogalom ?!

Pár napja több internetes portál újra felvett Lady GaGa-t a legérdekeltebb emebrek lsitájára.A téma most nem más, mint hogy az énekesnő mi is valójában ?!Valószínű első hallatra furán hangzik, viszont ez egy nagyon jó kérdés.....

Lady GaGa elsősorban énekesnő.Olyan hanggal rendelkezik, amellyel nem sokan.Zenéket ír és komponál, tud zongorázni, s több hangszeren is játszani.A média rögtön Madonna és Michael Jackson utódjaként említi őt !

Lady GaGa, mint divatdiktátor.Az első énekesnő a földön, aki a karrierjébe ilyen szinten beletudja csempészni a divatot.Minden fellépésén meghökkentő és lenyűgöző ruhakölteményekben pompázik.Legjobb barátja Alexander Mcqueen volt.

Lady Gaga, mint jelenség.Napjaink, és talán az utolsó 5-10 év egyik legnagyobb jelensége lett.Napról napra rajongók ezreit bűvöli el.Stílusa és előadásmódja már most kultusz lett, pedig csak 2 éve örvend ekkora ismertségnek.Nem véletlen, hogy a TIME Magazin 2010 Legbefolyásosabb Emberének választotta meg, legyőzve számos politikust,sportolót és persze előadóművészt.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése