Az Énekesnő Új Száma Tarol...

Váratlanul megjelent a már igen nagy ismertségnek örvendő Kylie Minouge új száma.A dal fantasztikusan sikeredett, a rajongók részéről és a kritkusok részéről is csak pozitív, erős kritikákat kapott a dal.
Alig pár órája került nyílvánosságra, mégis rengetegen töltötték már le az "Aphrodite" nevet viselő nyáron megjelenő új Kylie Minouge album első kislemezét.A dal, mely az "All The Lovers" névre hallgat, egyben felszabadító és slágerbeütésű.Sikerült egy fantasztikus dalt összehozniuk az énekesnő következő lemezére.

Letöltöm : Kylie Minouge - All The Lovers
(link cserélve!)

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Már jó ideje figyelem a lapot, de nem azért mert tetszene. Hanem azért, mert annyira átlátszó amit műveltek. A frissek 90%-a a DOILY.HU oldalról származnak, és ezt le sem tagadhatjátok, sokszor még a SZÖVEG IS - 1-2 szó cserélésével - ugyanaz! Hihetetlenül szánalmas, hogy más blogger munkáját így lopjátok! Valószínáleg szólni fogok a Doily.hu írójának, hogy figyeljen rátok. (Plusz, a blogspot.com-nak is jelentem, hogy illegális letöltéseket tesztek ki az oldalra, ami ugyebár törléssel jár.) Ó, és kicsit unalmas, hogy minden 2. frissben szerepel a "Alig pár órája", "Alig pár perce", "Először Magyarországon".
Csak ennyit akartam, jólenne ha magatokba néznétek.
(Ha csak 1 blogger van, akkor egyesszámba értetttem.)

u.i.: le van fotózva, és mentve néhány írásotok, a bizonyíték kedvéért.

Megjegyzés küldése