NOX Vége?!

Az együttes honlapján a tegnapi nap folyamán egy közlemény került nyilvánosságra.A közeleménybe több okra hivatkozva az együttes szünetét hírdetik.Több kritikus szerint elérkezett a pillanat, s a NOX együttes végleg lezárja karrierjét.
"Szilva a közel jövőben biztosan nem tudja megszakítani tanulmányait és az igazat megvallva nem is szeretne, ki zökkeni az épp mostanra megszokott életritmusából. Most jól érzi magát távol az otthonától, pihen, nem akar jó darabig színpadra állni, szeretne kicsit távol maradni a „rivaldafénytől”. Mindazok ellenére, hogy Szilva szívből szereti Magyarországot, most mégis úgy érzi, hogy hosszabb ideig szeretne Ausztráliában maradni. Próbára tenni magát a világ másik felén és megállni a helyét egy új környezetben. A sajtóban vagy a bulvársajtóban való „csak azért is” szereplést eddig is kerülte, eztán sem szeretne abból a célból a címlapokon vagy az újságokban szerepelni, hogy a neve ne merüljön feledésbe.

Természetesen, abban a pillanatban, amikor a zenei pályafutását érintő, említésre méltó eseményekkel, fejleményekkel szolgálhat, azokról rajongóit – az újságírókat segítségül híva – bizonyosan tájékoztatni fogja. Szilva úgy érzi, hogy amit elmondhatott magáról, azt a legutolsó lemezén és koncertjein már elmondta. Amit megmutathatott magából, azt megmutatta. Amíg új dolgokkal nem tud előrukkolni, nem érzi szükségét újabb koncerteknek vagy esetleg egy új lemez előkészítésének."

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése