Marie Claire Címlapok!

A mai nap folyamán jelent a Marie Claire elsősorban nőknek szánt magazin legfrissebb száma.Az újságot 3 címlappal lehet beszerezni.A címlapokon 3 igen nagy világsikernek örvendő magyar modell látható : Ebergényi Réka , Srej Zsófi és Mihalik Enikő személyében.A lányok az újságnak egy-egy interjút is adtak, s pár fotó is készült róluk!

Az ember egye azt, amit megkíván. Én például, ha tehetem, a csabai kolbászt tüntetem el legelőször a hűtőből” – emlékszik vissza egy gyakori otthoni jelenetre a világ aktuálisan legnépszerűbb sztármodellje. A legrangosabb lapok versenyeznek érte, Anna Wintour, az amerikai Vogue főszerkesztője személyesen is fogadja, de Enikő a legjobban otthon érzi magát, Békéscsabán, ha a szülei és a nagymamája, Éva közelében lehet.
Mindössze 15 éves volt, amikor Horváth Ilona felfedezte a világnak az akkor még a békéscsabai bevásárlóközpontban a barátnőjével sétálgató Enikőt. Első körben portfólió készült, majd a kecskeméti Elite Modell Look verseny díja, aztán világkarrier. Enikő szerint lehet jó alakod, lehet szép, különleges arcod, ha nem vagy elég nyitott és sokoldalú, akkor akár csomagolhatsz, és mehetsz is, sehol nem lesz rád szükség. Sikerének titka szokatlanul szép arcán kívül talán annak is köszönhető, hogy mindig nevet, viccelődik, és mintha egyfolytában csak a rosszaságon járna az esze. A fotózások szüneteiben például előfordult, hogy félmeztelenül szaladgált, de ha csak teheti, évődik egy kicsit a stáb tagjaival. Mindenki igazi szeretnivaló rosszcsontként emlegeti Enikőt egy-egy közös munka után.
Élete első nagy bemutatója, a Chanel-show előtt izzadt a tenyere, de bátran vállalja, hogy megszámlálhatatlan bemutatóval a háta mögött máig minden fellépése előtt rettenetesen izgul. „Attól tartok, hogy megbotlom. Egyszer már meg is történt, hogy elcsúsztam a kifutón, ami nem is csoda, emlékszem, fekete homokkal szórták fel a színpadot, azon nem is lehetett rendesen végigmenni.” A világ legfoglalkoztatottabb modellje szíve szerint a ?90-es években élne és dolgozna modellként, mint mondja: akkor még a nő volt az első helyen, amíg ma már a ruha.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése